Rekommendationer

Tack för alla fina ord och fantastiska rekommendationer!

Vill ni läsa fler underbara recensioner om Bindvävskliniken, klicka här!

Med stor kunskap hjälper Magdalena mig och min kropp att hitta tillbaka till den ursprungliga balansen. Det tar tid men jag har tålamod och Magdalena visar vägen med hjälp av sina vänliga händer och vänliga sätt. Jag är så glad att jag hittade Bindvävskliniken!

Elisabeth A. maj 2022

”Hej Magdalena, jag mår mycket bra! Så himla tacksam över vad denna behandling gjort för min kropp. Nu går jag utan inlägg en del o har börjat dansa igen. Det trodde jag inte skulle hända!”

Lisa Asp Onsjö april 2022

Testa bindvävsbehandling om du har värk! Väldigt skön, avslappnande och välgörande. Magdalena är dessutom väldigt engagerad och påläst. Bindvävsbehandling är nåt helt annat än bindvävsmassage, man njuter..

Marie Bubach mars 2022

Magdalena är noggrann och lyhörd. Stämmer hela tiden av hur behandlingen upplevs samt avslutar m en sammanfattning av sina observationer under behandlingen.

Merja C. mars 2022

Helt otrolig behandling! Har haft ryggproblem i många år och testat det mesta. Detta är det enda som har gjort skillnad över tid. Magdalena är engagerad, lyhörd och kunnig. Har gett mig en helt annan livskvalitet.

Mia A. mars 2022

Vi fokuserar på vad som händer i kroppen under behandlingen och ” letar ” oss fram till ställen där det finns spänningar som gör kroppen stel. Det känns som jag växer och orkar räta upp kroppen.

Sofie A. februari 2022

Som ryttare är det viktigt med liksidighet och bra balans. Magdalenas analys och behandling träffar mitt i prick för att komma tillrätta med detta. Tack!

Renée B. februari 2022

Behandlingen på bindvävskliniken har påtagligt minskat smärta och spänningar som jag dragits med i många år och som varken läkare, osteopater eller kiropraktorer har kunnat hjälpa mig med.

Ann.Christin W. januari 2022

Behandling i kombination med yoga hos Magdalena gör underverk med min värk!

Marie Bubach december 2021

Mycket bra! Mina problem är med stelhet och rörlighet i och omkr ländrygg. Väldigt mild behandlig och ändå kommer rörligheten tillbaka direkt efteråt. Rekomenderas varmt!

Joakim J augusti 2021

Kunnig, trevlig, förklarade bra vad hon gjorde och vad som händer i kroppen. Känner mig mycket nöjd.

Anne-Marie H. juli 2021

Otroligt bra att bli medveten om kroppen, varifrån smärta och stelhet kommer ifrån. Äntligen en terapeut som har helhetsgrepp👍🙏

Kerstin K. juni 2021

Proffsigt. Spännande behandling. Nu jobbar det i kroppen.

Ninna O. maj 2021

Magdalena är otroligt professionell och kunnig gällande kroppen och hur allt hänger ihop. Jag är jättenöjd med mina besök hos henne gällande min Frozen shoulder.

Karin E. februari 2021

Befriande känsla när stelhet & ömhet avtar. Riktigt fint bemötande ramar in upplevelsen. Blir fler behandlingar.

Malin H. januari 2021

Toppen! Mycket positivt överraskad. Gick därifrån med höfter som en sambadrottning från Rio 😊

Unne Liljeblad jan 2021

Väl omhändertagen! Spänningarna och värken i kroppen som jag haft i flera år börjar sakta men säkert ge med sig.

Anna Attenius jan 2021
Rekommenderar behandling hos Magdalena

”Rekommenderar verkligen att boka tid! PRONTO!!”

”… Om du ba’ visste så duktig Magdalena är!!! Jag hade ont i vekryggen så hon körde igenom hela mig och jag så gott som dansade därifrån efteråt!!! Rekommenderar verkligen att boka tid! PRONTO!

Marie-Christine Ljungström 10 augusti 2019

”Magdalena är otroligt kunnig i sitt utövande och har en känsla som få har, och som man inte kan läsa sig till. Har ni smärta i kroppen så testa. Jag är så nöjd och tacksam över den hjälp jag fått.”

Marja Nilsson 3 september 2019

Behandlingar förbättrar simtiderna.

” Gör gott för min rörlighet och min framfart i bassängen! ”

Efter att ha kört fast i min crawl-simning och legat och harvat på samma tider under många år provade jag bindvävsbehandling hos Magdalena. Efter några behandlingar förbättrades mina simtider med över 10 % på 200m och 400m. Jag kan rekommendera en proffsig och individuell behandling som gör gott för rörlighet och framfart i vattnet.

Sven Österberg 22 jan 2020

Lite nyare och bättre version av min kropp följer med mig hem efter varje behandling. Och det bästa är att effekten håller i sig, så äntligen känner jag att det finns hopp att även min kropp ska bli hel!

Carin Carlqvist 2 oktober 2019

Anne Li berättar om sin upplevelse när hon efter 27 års återkommande migrän äntligen kunde känna hur den släppte under behandling.

När spänningarna bearbetas i fötterna händer det saker i resten av kroppen!

”En annorlunda, men mycket angenäm upplevelse. Jag ser fram emot resultatet av detta och nästa behandling. Mycket trevligt och professionellt bemötande.”

Pernilla Ljunglide 26 augusti 2019

”Fantastisk Behandling! Kroppen mår bra av det! Ser fram emot nästa behandling. ”

Parisa Jave 20 juli 2019

”Rekommenderas! Behandlingarna har för min del lett till att spänningar släpper och kroppen känns mer avslappnad.”

Eva-Mai Björk 10 augusti 2019

”Även jag mår så mycket bättre efter endast tre behandlingar.”

Marja Nilsson 10 augusti 2019

”Rekommenderar varmt Bindvävskliniken! Trevligt bemötande av Magdalena som kan sin sak. Hon tar sig tid för varje patient, är väldigt lyhörd och jobbar alltid på individnivå. Min kropp längtar till varje ny behandling. Känner mig stark och full av energi efteråt.”

Petra Jonsson 24 maj 2019

” Härligt mottagande och lyhörd och kunnig terapeut.”

Linda Renner 2 februari 2019

”Super bra behandling, kände mig lättare/smidigare redan efter första behandlingen.”

Evelina Lindahl 24 november 2018

”Jag är supernöjd med mina behandlingar och Magdalena är jättebra och förklarar vad som händer”

Linda Renner 24 november 2018