Post Covid Återhämtning

Bindvävskliniken

Post Covid Återhämtning

Post Covid Återhämtning är en 8 veckors kurs hos mig där vi med behandlingar, rörelseträning och ny kontakt med lungorna hjälper hela kroppen att återfå balans, styrka och vitalitet.

6 platser tillgängliga

Anmäl till info@bindvavskliniken.se

Post Covid Återhämtning – Kursinnehåll:
  • Bindvävsbehandlingar vid fyra tillfällen under kurstiden. Endast du och jag.
  • Rörelse med hjälp av din bindväv. Gruppträning på fredagar under 8 veckor.
  • Kunskap och kroppskännedom. Vid varje möte.
  • Andning, en ny relation med dina lungor. Vid varje möte.

lyssna på din kropp, känn in din kropp och tillåt din kropp

Kurs under 8 veckor på fredagar, med start 1/10 kl 13.00-14.00 och avslut 19/11.

De tre ledorden i alla delmoment under kursen är lyssna på din kropp, känn in din kropp och tillåt din kropp.

Pris 5 120 kr. För 8 veckors gruppträning samt 4 individuella behandlingar, enligt ovan.

Det här kommer kursen att ge dig:

4 st Bindvävsbehandlingar:

Behandlingar som kommer att hjälpa din kropp med att återfå både balans och vitalitet. Samt få en inblick i vilka rörelser som kommer att passa dig bäst när vi har rörelseträning på fredagar.

Rörelseträning:

• YogaMonks Basic. På fredagar kommer vi i grupp att gå igenom ett rörelseprogram där du lär känna din kropp på ett nytt sätt. I motsats till ordinär träning så kommer du här inte att behöva förlita dig på dina muskler, du kommer istället att få bättre kontakt med en annan del av din kropp; Bindväven.
  • Du kommer också att få enkla övningar att göra hemma.

Kunskap:

Under alla kurstillfälle så kommer du successivt att lära dig mer och mer om din kropp, få kännedom om bindvävens funktioner och hur du kan använda dig av dem på bästa sätt när du känner till dem.

Andning:

• Vi jobbar med att lära känna våra lungor på ett nytt sätt, låta dem komma i fysisk balans och samtidigt skapa en relation till dem med mjuk andning. Kravlöst och inkännande.
  • Även det kräver praktik som du kommer att få enkla övningar att göra på hemmaplan.

Varmt välkommen att maila mig om du har några frågor. info@bindvavskliniken.se